Onze website maakt gebruik van cookies voor marketing doeleinden, en om je een betere ervaring te geven tijdens het shoppen in onze webwinkel. Voor meer informatie, zie onze Privacy Policy

Privacy en Cookie Policy



Privacy Policy

(Laatst gewijzigd op 22-5-2018)


Via de website van AC Watersport kun je je persoonsgegevens achterlaten. Voor een bestelling in onze webshop of bijvoorbeeld een contactformulier. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor de gegevens zijn ingevuld. In geval van een bestelling zullen wij je gegevens uitsluitend gebruiken voor de juiste uitvoer van de overeenkomst en in geval van een ingevuld contactformulier gebruiken wij je gegevens alleen voor het goed beantwoorden van de gestelde vraag.



Gegevens om bestellingen te verwerken

Bij bestellingen vragen wij om: naam, adres (factuuradres, afleveradres), e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens. Al deze gegevens zijn nodig om jouw bestelling uit te voeren. Als je genoemde gegevens aan ons moet verstrekken, gebeurt dit in een beveiligde omgeving. Tevens zullen jouw gegevens ook alleen in een beveiligde omgeving worden opgeslagen.

Als je niet wilt dat wij deze gegevens bewaren dan kun je dit aangeven bij je contactpersoon, door te e-mailen naar info@acwatersport.nl of te bellen naar ons kantoor en te vragen naar Liecke Bout-van der Aa. Wij zullen op eerste verzoek alle in ons bezit zijnde persoonsgegevens verwijderen.



Veiligheid van je persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen iedere vorm van onrechtmatige verwerking.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen buiten de EU en uitsluitend persoonsgegevens aan derden wanneer dit noodzakelijk is voor onze bedrijfsvoering of voorkomen van heling en/of diefstal. Denk hierbij aan het verzorgen van de financiële administratie, het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen of de registratie van motoren en boten bij stopheling.nl.

Subverwerkers: Sisow (voor betalingen via iDeal of bankoverschrijvingen), Moneybird (voor het bijhouden van onze boekhouding), Stopheling.nl (voor diefstal/heling preventie van moteren en boten)



Rechten

Het is altijd mogelijk om via bovengenoemde contactpersoon op te vragen welke gegevens wij in ons bezit hebben. En je kan ons altijd verzoeken deze aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dit kun je doen door te e-mailen naar info@acwatersport.nl, te bellen naar ons kantoor en te vragen naar bovengenoemde contactpersoon.



Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan kun je deze klacht indienen via onze contactpagina. Komen wij er samen niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Echter heb je altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.



Wijzigingen

Wij kunnen informatie omtrent persoonsgegevens en cookies wijzigen omdat de regels of websites wijzigen. We mogen de inhouden van de verklaringen zonder toestemming wijzigen, voor de laatste versie kun je deze pagina raadplegen.





Cookiebeleid

(Laatst gewijzigd op 22-5-2018)


Onze website maakt gebruik van cookies, dit doen wij om de website beter te laten functioneren.



Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.



Wat doen deze cookies?

Wij plaatsen sessie- en permanente cookies. Met sessiecookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website je tijdens je bezoek hebt bekeken. Met permanente cookies kunnen wij jouw computer herkennen als je de betreffende website opnieuw bezoekt. Ook kunnen cookies worden geplaatst door social media, deze worden gebruikt om inhoud van de website direct te kunnen delen via social media.



Welke cookies gebruiken wij?

Wij vinden het van groot belang dat je weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. Je mag er op vertrouwen dat wij technische en organisatorische maatregelen nemen om onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan.

Functionele cookies

Dit zijn cookies die voor jou als bezoeker het surfen op onze website makkelijker maken. Wij gebruiken functionele cookies die ervoor zorgen dat je items in je winkelwagentje kunt toevoegen en dat ze er bij een volgend bezoek aan onze website nog in zitten. Ook gebruiken we een cookie die ervoor zorgt dat wanneer je ingelogd bent en de website verlaat, je bij terugkomst nog steeds ingelogd bent.



Akkoord

Ben je akkoord met het plaatsen van de cookies dan hoef je niets te doen. Wil je dit liever niet dan kun je zelf de privacy- of cookie instellingen van de browser wijzigen.



Veilig

Het gebruik van cookies is veilig. Wij kunnen hiermee geen persoonlijke informatie, zoals een adres, telefoonnummer of een e-mailadres, herleiden. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor mailing, e-mail en/of telemarketing acties.



Belangrijk om te weten

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina's zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht je cookies zijn tegengekomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.



Contact

Mocht je naar aanleiding van ons cookiebeleid vragen hebben, dan kun je deze stellen door ons te e-mailen naar info@acwatersport.nl of te bellen naar ons kantoor te vragen naar Liecke Bout-van der Aa.