Nieuwe Suzumar 320 ALU

Nieuwe Suzumar 320 ALU

€850,00
Excl. BTW: €850,00
Merk:
Model: Nieuwe Suzumar 320 ALU
Viewed 73 times

Product Description

Nieuwe Suzumar 320 ALU 

De DS 320 ALU is ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met robuuste verbindingen zorgen voor een lange levensduur. Tevens is hierdoor de stevigheid verbeterd, zodat ze onder alle omstandigheden optimaal presteren. 
De drie grootste modellen zijn echte sportboten die uitstekende vaareigenschappen hebben. Ze zijn ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. 

Zoals alle opblaasbare Suzumar boten zijn ook deze modellen voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. Elk vaartuig is uitgerust met een houten spiegel en een metalen spiegelplaat voor de buitenboordmotor. Door het formaat van deze boot kunt u hem ook zeer gemakkelijk meenemen in de auto. De bijgeleverde draagtas maakt transport en opslag extra gemakkelijk. 

Op zowel uw Suzumar rubberboot als uw Suzuki buitenboordmotor ontvangt u maar liefst 3 jaar garantie voor onbezorgd vaarplezier. 

De boot is standaard uitgerust met roestvrijstalen davitsogen, een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug,een sleepoog,een tankbevestiging, een voetpomp, een manometer, een reparatiekit en een handige draagtas. 


Specificaties: 
Max. aantal personen: 4+1* 
Max. Belasting: 620 kg 
Lengte: 318 cm 
Breedte: 154 cm 
leeggewicht: 68 kg 
diameter tube: 43 cm 
luchtkamers: 3+1 
opgevouwen maat: 112 x 58 x 29 cm / 102 x 64 x 17 cm 
Max. vermogen: 15 pk